OVER MIJ

Have courage and be kind” is een quote dat mij inspireert om te werken aan een mooiere wereld. Mijn talent zet ik dan ook sterk in om een maatschappelijk toegevoegde waarde te hebben. Duurzaamheid vind ik daarbij belangrijk. Duurzaam voor milieu en maatschappij, maar ook in samenwerking.

Strategische ondersteuning

Backing Business staat voor strategische ondersteuning en coördinatie. Ik breng organisaties en projecten naar een hoger niveau, door strategisch en operationeel mee te denken, en de plannen om te zetten in acties door te organiseren, te faciliteren, te communiceren en te verbinden.

Door mijn brede werkervaring en kennis, ben ik breed inzetbaar en pak ik veel aan. Toch kom ik graag tot de kern van zaken. Dat doe ik door structuur aan te brengen, omdat structuur helderheid geeft. Met helderheid weet iedereen waar we naar toe gaan, en hoe ieders talent optimaal ingezet kan worden. Een duurzaam en hecht team is dan het resultaat, dat samen zorgt voor een gezonde organisatie en goedlopende projecten.

Samen sterk

Het liefst werk ik samen met een team van gedreven en gepassioneerde professionals in een dynamische omgeving. Vaak zijn er mooiere resultaten te bereiken door krachten te bundelen. Een open blik, creativiteit en respect voor elkaar vind ik daarbij belangrijk. Dat is in elk geval wat ik inbreng in een team.

Kopje thee of koffie?

Spreekt jou dit aan, dan onderzoek ik graag met je hoe we elkaar kunnen versterken.

Maak een afspraak met me via info@backingbusiness.nl, dan trakteer ik je graag op een kopje thee of koffie.